Inleiding:

Professionele sporters belasten hun lichamen voortdurend tot het uiterste, wat leidt tot fysieke inspanning en blessures. Om hun herstelproces te bevorderen, is geavanceerde apparatuur zoals GameReady een gamechanger geworden in de wereld van de sportgeneeskunde. In deze blogpost zullen we de voordelen en functionaliteiten van GameReady verkennen, een geavanceerd apparaat dat is ontworpen om het herstel van professionele sporters te versnellen.

 

Wat is GameReady? 

 

GameReady is een geavanceerd medisch apparaat dat compressietherapie en koudetherapie combineert om het herstelproces van atleten te optimaliseren. Het combineert de voordelen van instelbare compressiemouwen en gerichte koudetherapie om pijn te verminderen, ontstekingen te verminderen en genezing te versnellen.

 

Hoe werkt GameReady?

 

Het systeem bestaat uit een bedieningseenheid en anatomisch ontworpen mouwen. De bedieningseenheid levert intermitterende pneumatische compressie door druk op het getroffen gebied toe te passen. Dit helpt de bloedstroom te vergroten, bevordert de lymfedrainage en vermindert zwelling. Daarnaast circuleert de bedieningseenheid gekoeld water door de mouwen, wat gerichte koudetherapie biedt om pijn en ontstekingen te beheersen.

 

Voordelen van GameReady:

 

  • Sneller herstel: De combinatie van compressie en koudetherapie die GameReady biedt, helpt atleten sneller te herstellen van blessures, operaties en intense trainingssessies.
  • Pijnbeheer: Koudetherapie verdooft het getroffen gebied, wat onmiddellijke pijnverlichting biedt, terwijl compressie helpt de pijn te verminderen door beweging te beperken en het beschadigde weefsel te ondersteunen.
  • Verminderde zwelling: De sequentiële compressieactie van GameReady helpt zwelling en oedeem te verminderen, waardoor atleten sneller hun bewegingsbereik terugkrijgen.
  • Aanpasbaarheid: Het apparaat biedt instelbare drukniveaus en temperatuurinstellingen, waardoor gepersonaliseerde behandeling mogelijk is op basis van de specifieke behoeften van de sporter.
  • Veelzijdigheid: GameReady kan worden gebruikt voor verschillende soorten blessures, waaronder verstuikingen, verrekkingen, peesontstekingen en postoperatieve revalidatie.

 

Succesverhalen Game Ready:

 

Veel professionele sporters en sportteams hebben GameReady omarmd als een essentieel onderdeel van hun herstelprogramma’s. Sporters hebben snellere genezingstijden, verbeterd pijnbeheer en een algehele verbetering van de prestaties gemeld na het opnemen van GameReady.

 
 

Installatie of afhaling

alleen op afspraak !

Bij jouw thuis tegen een verplaatsingskost van € 0.50/km (max € 60 per rit) of kosteloos op Kinerent zelf op afspraak

Informatie

 

FAQ

Installatie

Service

Retours

Contact

 

Mail: info@kinerent.be

Gsm: +32 495 99 24 80

Telefonische bereikbaarheid:

Ma-Za : 8u00-18u00

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin