CAREPUMP

LYMFEDRAINAGE

De apparaten van CarePump zijn gemaakt voor mensen die lymfedrainagebehandelingen thuis willen uitvoeren.

Therapeutische voorprogramma’s zijn ontwikkeld in samenwerking met de Poolse Lymfologische Vereniging en kunnen zowel om gezondheidsredenen (vermindering van oedeem, preventie van cardiovasculaire en lymfatische aandoeningen) als om esthetische redenen (vermindering van cellulitis, huidversteviging) worden gebruikt.

Het LITE6-apparaat ondersteunt manchetten met 6 kamers en heeft 6 werkingsmodi (manchetopblaasmethoden) die zijn ontwikkeld in samenwerking met de Poolse Lymfologische Vereniging.

Gebruiksvriendelijke apparaten

voor lymfedrainage thuis

Therapeutische voorprogramma’s

De apparaten uit de Economic-serie hebben, 6 voorprogramma’s. Het is voldoende om een bepaald programma te selecteren, de duur van de behandeling in te stellen of enkele instellingen te wijzigen, b.v. schakel geselecteerde kamers uit en druk vervolgens op de knop “Start”. Het apparaat stopt met werken nadat de ingestelde tijd is verstreken.

Groot kleuren- en touchscreen-display

De bediening van deze camera’s is dan ook zeer eenvoudig en wordt bovendien vergemakkelijkt door een groot kleuren- en touchscreen-display. De parameters kunnen worden gewijzigd met de knoppen. Wat heel belangrijk is – u kunt grafische informatie weergeven over het verloop van alle kant-en-klare programma’s

Grote keuze aan manchetten

De apparaten werken met manchetten voor de onderste ledematen (de meest voorkomende keuze), voor de bovenste ledematen (aanbevolen bij zwelling van de hand, bijv. na borstamputatie), voor de buik en heupen, en met een manchet in de vorm van korte broekjes (heupen, billen, dijen), die we aanbevelen voor het uitvoeren van lymfedrainage voor esthetische doeleinden.

Technische details

 • Apparaten die manchetten met 6 kamers ondersteunen. Het is mogelijk om de behandeling op twee ledematen tegelijk uit te voeren.
 • Een grote keuze aan manchetten: voor de onderste ledematen, voor de bovenste ledematen, heupgordel, manchet in de vorm van shorts (voor de heupen, billen en dijen).
 • 6 medische voorprogramma’s, die samen met de Poolse Lymfologische Vereniging zijn ontwikkeld.
 • Mogelijkheid om behandelingsparameters tijdens bedrijf te wijzigen, b.v. druk verlagen als deze te hoog blijkt te zijn.
 • Certificaat van medische organisatie.
 • Druk van 20 tot 220 mmHg.
 • De daadwerkelijke meting van de druk op het lichaamsoppervlak.
 • De mogelijkheid om afzonderlijke kamers in de manchetten uit te schakelen.
 • Een groot display (vanaf 5 inch), kleuren touchscreen met een draaiknop waarmee de behandelparameters eenvoudig ingesteld kunnen worden.
 • Grafische informatie over de voortgang van voorprogramma’s.
 • Patiëntveiligheidsknop optie.

Wat onze klanten zeggen

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de service om het masker voor de bovenkaak van de hilotherm aan ons te bezorgen in Mechelen.
De operatie is geslaagd. Mijn partner is super hersteld en heeft bijna geen zwelling/verkleuring gehad

Stephanie Lambrechts

Installatie of afhaling

alleen op afspraak !

Bij jouw thuis tegen een verplaatsingskost van € 0.50/km (max € 60 per rit) of kosteloos op Kinerent zelf op afspraak

Producten

 

CPM

Carepump

Hilotherm

Andere producten

Informatie

 

FAQ

Installatie

Service

Retours

Contact

 

Mail: info@kinerent.be

Gsm: +32 495 99 24 80

Telefonische bereikbaarheid:

Ma-Za : 8u00-18u00

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin