Get Game Ready® and start your recovery today.

 

De Game Ready®, die je sinds kort ook bij ons kunt krijgen, biedt regelbare koudetherapie en cyclische compressie in één gebruiksvriendelijk systeem. Gebaseerd op de RICE (Rust – IJs – Compressie – Elevatie) methode, is deze een bewezen en uiterst effectieve methode voor revalidatie en behandeling. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen. De koudetherapie vermindert pijnvorming, spierkrampen, weefselschade en zwellingen.

Zoals geweten zorgt compressie ervoor dat zwellingen beperkt worden, het oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is ook bewezen dat cyclische compressie effectiever is dan statische compressie. Het systeem biedt voor de rest ook comfortabele anatomische bandages welke zich vormen naar het lichaam.

De bandages van Game Ready zijn gemaakt van baanbrekende NASA-ruimtepaktechnologie voor een complete set
anatomisch ontworpen bandages. Deze geavanceerde bandages beschikken over een 2 weg ATU (Actieve Temperatuur Uitwisseling) met twee afzonderlijke interne kamers, een voor lucht en een voor watercirculatie. Dit ontwerp zorgt voor een gelijktijdige gebruik van compressie en koude therapie tijdens de behandeling, dat de zwelling vermindert en de bloedstroom stimuleert. Ongelofelijk efficiënt dus. 

Zo bieden we bijvoorbeeld de flexibele kniebandage die speciaal is ontworpen voor gebruik in een CPM-apparaat na operatie van de kruisbanden of de volledige knie.

Wat onze klanten zeggen

De Game Ready was voor mij eerder een Game Changer. Als atleet moet je proberen zo vlug mogelijk te herstellen en met de Game Ready voelen mijn benen de dag na de wedstrijd terug licht aan.

Heerlijk toestel. Echt aan te raden!

Joris Van den Broek

Installatie of afhaling

alleen op afspraak !

Levering en afhaling inclusief installatie door een ervaren kinesist aan €75. Installatie bij Kinerent te Wilrijk is gratis. 

Producten

 

CPM

Carepump

Hilotherm

Andere producten

Informatie

 

FAQ

Installatie

Service

Retours

Contact

 

Mail: info@kinerent.be

Gsm: +32 495 99 24 80

Telefonische bereikbaarheid:

Ma-Za : 8u00-18u00

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin