DE VOORDELEN BIJ HET GEBRUIK VAN CAREPUMP

SNELLE HERSTELLING VOOR ATHLETEN

Actieve regeneratie gecombineerd met ontspanning. Verwijdering van spierpijn, spanning en vermoeidheid na training of wedstrijden. Verhoogde lichaamsprestaties. Minder kans op blessures.

THUISVERZORGING VAN OEDEMEN

Effectieve verwijdering van lymfoedeem en het gevoel van “zware benen”. Preventie van veneuze en lymfatische systeeminsufficiëntie. Thuis lymfedrainage – effect zoals na een bezoek aan het kantoor.

GEZONDER LICHAAM ZONDER CELLULITIS

Snellere stofwisseling, verwijdering van gifstoffen uit het lichaam, vermindering van cellulitis, versteviging en afslanking van het lichaam. Ontspannende behandeling op elke plek. Duur van de behandeling: 1-120 minuten.

ADVANCED SERIES

Stationaire apparaten voor intermitterende pneumatische compressie voor fysiotherapie- en cosmetologiepraktijken. Ze zijn technologisch geavanceerd en stellen u in staat uw eigen programma’s te maken.

ECONOMIC SERIES

De apparaten voor thuis lymfedrainage. Voor mensen die lijden aan lymfoedeem van verschillende oorsprong, gevoel van zware benen, profylactisch voor iedereen die staand of zittend werkt.

SPORT SERIES

Mobiele apparaten voor luchtcompressietherapie, die zijn ontworpen voor atleten en mensen die trainen. Ze ondersteunen de regeneratie na de training, verhogen de efficiëntie en verminderen het risico op blessures. Verkrijgbaar in 4-, 6- en 8-kamerversies

CarePump – Unieke lymfedrainage-apparaten

Op basis van onze ervaring, marktkennis en jarenlange samenwerking met fysiotherapeuten, hebben we besloten om de perfecte lymfedrainage-apparaten te creëren die effectiviteit, bruikbaarheid en de grootst mogelijke kansen bieden.

Installatie of afhaling

alleen op afspraak !

Producten

 

Carepump

Hilotherm

Informatie

 

FAQ

Service

Retours

Contact

 

Mail: info@kinerent.be

Gsm: +32 495 99 24 80

Telefonische bereikbaarheid:

Ma-Za : 8u00-18u00

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin